Galiano
109 Articles12 Comments

Saatlerini, günlerini, haftalarını, aylarını hiç acımadan Football Manager oyununa harcamış, kelimenin tam anlamıyla bir FM tutkunu.. Yıllarca sabahlara kadar süren FM kariyerine bir zaman sonra bloglar ve siteler üzerinden de devam etmeye karar veren Guyar'ın FM için son ve kalıcı mekanı kurucusu olduğu FMHikayeleri.

Oguzhan
515 Articles11 Comments

Championship Manager ile başlayan, Football Manager serisi ile devam eden Menajerlik tutkusunu kurucusu olduğu FMHikayeleri'nde paylaşmaya devam ediyor.

Uğur Yılmaz
41 Articles0 Comments

1996 Adana doğum olan Uğur Yılmaz'ın en büyük tutkusu futbol ve tabii ki Football Manager. Uğur, çocuk yaşlarda tanıştığı futbol menajeri yaklaşık 12-13 seridir hiç kaçırmadan oynuyor.

Batuhan Babaoglu
45 Articles0 Comments

6 Şubat 1991 tarihinde İstanbul Bakırköy'de dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nü YÖK Burslu ve birinci olarak bitirdi. Hayatında onu en çok mutlu eden şeylerin başında gelen Football Manager ile tanışması, 2002 yılına dayanır. O tarihten itibaren, her seriye çılgınlar gibi bağlandı ve oynadı. Oyunun her yıl ilk çıktığı gün, teknoloji marketlerinin kapısında beklemesiyle ünlüdür. Onu ararsanız http://cezasahasiicindekiadam.blogspot.com.tr/ adresinde bulabilirsiniz

MD4
24 Articles0 Comments

Yürümeyi öğrendiğinden beri futbol aşığı ve 2002'den beri FM tutkunu. 10 yıl futbol oynamış, eski bir stoper. Şimdilerde ise Premier lig tutkunu bir FM Hocası

0 Articles0 Comments

0 Articles0 Comments

0 Articles0 Comments

0 Articles0 Comments

0 Articles0 Comments

0 Articles1 Comments

Misafir
5 Articles0 Comments

Bakmayın Konuk olduğuma.. Her daim buralardayım.. FM'e fazla kaptırdım kendimi, yazmaya vakit bulamıyorum 🙂